Bengaline is een geschikte stof voor het maken van kleding met een uitstekende pasvorm. Dit komt met name doordat de textielsoort een bijzondere eigenschap bezit: het stretcht met de lengte mee naar beneden in plaats van in de breedte zoals met de meeste andere stofsoorten het geval is. Hierdoor is het maken van jasjes, jurken, rokken en pantalons met deze stof een aanrader. Voor bedrijven die actief zijn in fashion en de stoffenindustrie is dit dan ook een mooie toevoeging aan het assortiment. In de Knipidee Webshop kan je Beganline stof bestellen. Bij deze stoffen groothandel zijn tientallen soorten, kleuren en designs in textiel verkrijgbaar. Elk bedrijf kan eenvoudig een account aanmaken, prijzen bekijken en bestellingen plaatsen. Bovendien worden bestellingen ook internationaal verzonden!

Boven: een van Knipidee’s bestsellers, de 0125 Cotton Bengalin

Waarom Bengaline?

Bengaline heeft een aantal kwaliteiten die de textielsoort uniek maakt. Ten eerste heeft het een prettig medium gewicht. Daarnaast heeft het de eigenschap om met de lengte mee te stretchen in plaats van in de breedte, wat vaak bij andere textielsoorten het geval is. Deze twee eigenschappen maakt van Bengaline een goede optie om kleding te maken wat comfortabel zit, zoals broeken, rokken of jurken. De samenstelling van de stof is wisselend en in de meeste gevallen machinewasbaar of wasbaar met de hand. Voor bedrijven die actief zijn in mode en textiel is deze stoffensoort in zijn uniekheid dus een mooie aanvulling op het bestaande assortiment.

Bengaline groothandel

Bij de Knipidee stoffen groothandel kunt u online via de webshop Bengaline stof bestellen in allerlei uitvoeringen. Een van de bestsellers is de 0125 Cotton Bengaline. Deze stof heeft een gewicht van 0,240 gr/m2, is 145 centimeter breed en is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Hij kan eenvoudig besteld worden via de webwinkel. Door een account aan te maken kunt u alle prijzen bekijken en bestellingen plaatsen. Naast de besteller zijn er nog veel meer kleuren en designs om uit te kiezen, waaronder ontwerpen met ruiten, luipaard- of slangenprint. Kortom, neem zelf eens een kijkje in het uiteenlopende assortiment.

bengaline stof

Elk seizoen nieuwe designs

Bij Knipidee wordt het stoffen assortiment twee keer per jaar geüpdate met nieuwe ontwerpen. Met een heel eigen stylingafdeling worden de laatste trends nauwkeurig gevolgd, beurzen en evenementen bezocht en trendbooks gepresenteerd met daarin de ontwerpen die binnen de snel veranderende fashionscene de kop opsteken. Zowel in winter- als zomercollecties zijn er aanvullende designs verkrijgbaar bovenop de basic collectie. Voor het inkopen van Bengaline stof bent u  daarom bij de Knipidee groothandel bij een van de voorlopers binnen de textielindustrie.