Bent u een bedrijf binnen de textiel- / fashionindustrie en heeft u een grote klantenkring binnen de formele fashion? Bij Knipidee International BV kunt u terecht voor een uitstekende textielsoort voor kleding in de zakelijke werksetting: namelijk Bi-stretch! Met deze stoffensoort worden de meest comfortabele zakelijke Bi-stretch skinny broeken, rokken of pakken gemaakt. Dit type textiel kan vele malen gwassen en gedragen worden, het kreukt niet snel en voelt comfortabel aan. Kortom, met een stof als deze wordt de zakelijke garderobe van uw klant met duurzame en modieuze kledingstukken uitgebreid. In onze stoffen groothandel webshop heeft u een ruime keuze uit kleuren, designs en samenstellingen. Met ruim 6 miljoen meter aan stof wat direct uit voorraad leverbaar is, kan Knipidee korte levertijden bieden (geplaatste bestellingen zijn binnen 1-2 dagen klaar voor verzending) en wordt er wereldwijd geleverd.

Gebruik Bi-stretch stof voor comfortabele zakelijke kleding!

3 redenen om te kiezen voor bi-stretch

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Bi-stretch materiaal. De stof kent een aantal goede eigenschappen waarom het zeer geliefd is. Met name in de business scene is het een gewilde textielsoort die erg populair is.

  • Ten eerste voelt de stof comfortabel aan en vormt het zich naar het lichaam. Met name voor mensen die de hele dag zitten op een kantoor is dat een prettig idee.
  • Strijken is bij deze stof vrijwel niet nodig, wat ideaal is voor mensen met een druk bestaan.
  • Ook kreukt de stof niet snel. Een zakelijke outfit blijft tijdens lange dagen mooi in model.

Trending: Bi-stretch skinny broek

Binnen de fashion industrie is de Bi-stretch skinny broek veelgevraagd. De broeken bezitten vaak een lichte hoeveelheid stretch, waardoor het prettig zit. Daarnaast laat het model het figuur mooi uitkomen. Niet voor niets zijn skinny jeans de laatste jaren helemaal in en nu is er een formele versie verkijgbaar om in stijl naar het werk te gaan: namelijk met een Bi-stretch broek. Voor stoffenbedrijven die graag meegaan in de laatste trends rondom women fashion, is de aanschaf van bi-stretch stoffen daarom een grote aanrader. Bij Knipidee kunt u terecht voor uiteenlopende soorten stoffen, unieke designs en trendy kleuren. Bestellen kan eenvoudig online via de webshop.

bi-stretch skinny ankle pants textile wholesale

Knipidee International BV: uw stoffen groothandel

Bij Knipidee International BV kunt u terecht voor al uw textielwensen. Met een enorm assortiment wat twee keer per jaar geüpdate wordt volgens de laatste trends door een eigen stylingteam, bent u altijd op de hoogte van welke ontwerpen de komende seizoenen in gaan zijn.  Maar naast de seizoenscollecties is er ook de basic collectie. Hier vindt u de kleuren en designs die te allen tijde aangeboden worden. Bestellen kan eenvoudig online in de webwinkel en binnen 1-2 werkdagen wordt uw bestelling verwerkt. U kunt zelf een datum aangeven voor ons om te verzenden of u heeft de optie om hem op te komen halen.