Bubble Chiffon stof is zeer geliefd voor het maken van luchtige, semi-transparante kleding. Denk hierbij aan soepelvallende jurkjes, sjaals of blousjes. Heeft u een bedrijf in stoffen of fashion? Dan is de aanschaf van deze textielsoort een grote aanrader, al is het maar om de vele in het oog springende designs, de vele unieke kleuren en stoftypen. In de Knipidee International BV webshop kunt u stoffen inkopen in allerlei soorten en maten. Deze modestoffen zijn in grote volumes direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kan een korte levertermijn gegarandeerd worden. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te laten versturen binnen enkele dagen (eventeel kunt u ook een voorkeursdatum voor verzending aangeven), of ophalen bij de store locatie. Ook is er een mogelijkheid voor internationale verzending, want bestellingen worden wereldwijd verstuurd.

Bestel Bubble Chiffon stoffen in de Knipidee webwinkel!

Bubble Chiffon textiel

Shop online voor Bubble Chiffon textiel voor de scherpste prijs. In onze webwinkel heeft u de keuze uit honderden kleuren en ontwerpen. Zo hebben we designs in dierprinten zoals luipaard-, slangen- of zebraprint. Maar ook bloemen, stippen of effen kleuren zijn er verkrijgbaar. Je kan in de webshop filteren op kleur, quality of thema. De stoffen zijn onderverdeeld in drie collecties: de basiscollectie, waarin de artikelen staan die altijd in het assortiment blijven, de zomercollectie en de wintercollectie. In de laatste twee genoemde vindt u de seizoensgebonden designs die jaarlijks geupdate worden met ontwerpen in de nieuwste trends, zorgvuldig samengesteld door een eigen styling- en ontwerpteam. Er wordt een uitgebreid keuze aan modestoffen aangeboden in een fashionwereld die continue verandert.

Kleding maken met Bubble Chiffon

Voor het maken van kleding de stof Bubble Chiffon erg geschikt. De stof voelt luchtig aan, heeft vaak een semi-transparante uitvoering en een lichte korrelige structuur. Ook is er meestal sprake van stretch, waardoor het prettig dragen is. Om deze reden wordt de modestof vaak gebruikt voor soepelvallende jurkjes, blousjes, sjaals of hoofddoeken. Wanneer u een grote klantenkring heeft die op zoek is naar stofsoorten die hiervoor geschikt zijn, dan kunt u zeker eens een kijkje nemen in het online Chiffon assortiment. Er zijn honderden soorten van deze stof te vinden in allerlei modieuze ontwerpen en trendy kleuren, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Hoe werkt bestellen bij Knipidee?

Bestellen in de Knipidee webwinkel kan uiterst eenvoudig. Elk geregistreerd bedrijf kan zich aanmelden voor een account. Na het bevestigen van uw account door ons salesteam (dit gebeurt doorgaans dezelfde dag) kunt u inloggen, prijzen bekijken en bestellingen plaatsen. Er wordt een minimum gehanteerd van een plank met 12 meter stof of een rol met 50 meter stof. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft ontvangt u een bevestigingsmail met de details van uw bestelling, gevolgd door een mail met de factuur met daarin het eindbedrag inclusief verzendkosten. Uw order wordt verzendklaar gemaakt binnen enkele dagen en u kunt zelf aangeven of u hem wilt laten verzenden naar een opgegeven adres of dat u hem bij ons komt ophalen.