Digitale print stof kan kleurrijke en veelzijdige items voor mode bieden. De spectaculaire prints kunnen op verschillende textielmaterialen zoals linnen, katoen of wol bedrukt worden. De prints zijn zeer divers . Wilt u textiel inkopen in bedrukte bloemenprints, dierenprints, tie-dye pints of abstracte prints? In de webshop van Knipidee International BV kunt u digitale print stoffen online bestellen. Er zijn veel meer thema’s om uit te kiezen zoals stippen, strepen, ruiten, tropische prints, camouflage prints maar ook uni kleuren, metallic stoffen en nog veel meer. Elk bedrijf ter wereld kan een account aanmaken, prijzen bekijken en stoffen online bestellen. Stoffen kunnen worden besteld in hoeveelheden double folded (± 12 m per stuk) of rollen (± 50 m per rol). Vanwege de enorme voorraad kunnen bestellingen snel wereldwijd worden verzonden. Op deze manier kunt u als klant op een zeer kort termijn doorleveren aan uw eigen klanten.

buy cotton fabric online wholesale

Bestel digitale print stof online at Knipidee

In de Knipidee webshop kunt u miljoenen meters aan modestoffen online bestellen. De textielvoorraad is onderverdeeld in drie verschillende collecties: de basics, de zomercollectie en de wintercollectie. In al deze collecties kunt u het filter gebruiken om te zoeken naar de exacte stof die u zoekt. Alle ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd door een team van stylisten. Dit zijn ontwerpen die zijn geïnspireerd op de voortdurend veranderende modescene. Daarom worden de collecties twee keer per jaar aangevuld met frisse en gloednieuwe ontwerpen die op dat moment trendy zijn. Bekijk alle ontwerpen in de webshop, onze online showroom. Er zijn verschillende thema’s om te selecteren, waaronder ook digitale print stof.

Knipidee: de textiel groothandel

Knipidee heeft meer dan 40 jaar ervaring in de stoffen- en mode-industrie. Met het motto is mode = voorraad kan Knipidee de klant op kort termijn voorzien van de stoffen van hun keuze. Op bestellingen wordt een garantieperiode van 30 dagen geboden, omdat de tevredenheid van de klant hoog in het vaandel staat. Blader door de online winkel voor textiel in uiteenlopende kleuren, ontwerpen en composities. Voor stoffen met digitale print kunt u ook door de collecties bladeren en online winkelen in de ‘virtuele showroom’. Er zijn veel textielsoorten om uit te kiezen, zoals linnen, bengaline, jersey, crèpe, bubble chiffon en vele anderen.

Bekijk het online assortiment van de digitale print stoffen van Knipidee.