Bent u op zoek naar een modestoffen groothandel? Bij Knipidee bent u aan het juiste adres voor textielgoederen in alle soorten en maten. In de webwinkel kunt u ook terecht voor het bestellen van alle stoffen. Wij leveren al meer dan 40 jaar stoffen aan onze klanten. De kwaliteit en de designs van het stoffen assortiment is wat hoog in het vaandel staat, te samen met de klanttevredenheid. Op alle producten geldt een garantietermijn van 30 dagen. Bovendien worden alle bestellingen wereldwijd verzonden! Voor een goedkope stoffen groothandel met veel variatie aan ontwerpen en betaalbare modetextiel is een bezoekje aan de Knipidee webshop een aanrader.

Stoffen bestellen in onze virtuele showroom

Wanneer u graag online stoffen wilt bestellen kunt u kijkje nemen in de virtuele showroom van Knipidee International BV. Met meer dan 7 miljoen meter aan textiel op voorraad die direct online besteld kan worden, heeft u een ruime keus in het assortiment. Zoekt u viscose stof, scuba stof, polyester of fleece textiel, er zijn allerlei soorten modestoffen verkrijgbaar. Door de enorme voorraad kunt u rekenen op zeer korte levertijden. Bestellingen worden meestal dezelfde dag nog verzonden. De prijzen worden betaalbaar gehouden zodat we een groot deel van de markt kunnen aanspreken. De goedkope stoffen groothandel Knipidee levert binnen en buiten Europa, dus elk bedrijf ter wereld kan een account aanmaken en bestellingen plaatsen. U kunt kiezen voor plankjes van 12 meter of een rol van 50 meter in uw favoriete design.

Goedkope stoffen groothandel met een ruim assortiment

Alle designs van de Knipidee worden onderverdeeld in drie collecties: de basics, de winter- en de zomercollectie. Deze collecties zijn voorzien van trendy designs, unieke ontwerpen en uiteenlopende kleuren. Met een eigen styling afdeling verzorgt Knipidee in het oog springende modestoffen die op dit moment in trek zijn op de markt. Hierdoor kunnen we de veranderende vraag van klanten tegemoetkomen aan de hand van de laatste trends. Zoekt een een bepaalde print? Gebruik dan de filter om de juiste kleur te selecteren of op thema te filteren zoals stippen, digital prints, strepen, animal prints en dergelijke. Hiermee zult u geheid snel het juiste design vinden waar u naar op zoek bent.

Breng een bezoek aan de webwinkel van Knipidee International BV!