Wist u dat de papierachtige substantie die wordt gebruikt om dollarbiljetten te creëren een gemengde mix is ​​van onder andere linnen en katoen? Linnen, ooit zo populair dat het zelfs gebruikt werd om de lichamen van Egyptische mummies mee in te pakken. Vandaag de dag wordt het veelal gebruikt voor o.a. decoratie voor in huis zoals kussens, gordijnen, tafelkleden, vloerkleden en nog veel meer. Ook in de mode is linnen een buitengewoon populair textieltype. In de webshop van Knipidee International BV kunt u Linnen stoffen online in vele kleuren bestellen. U kunt in onze online winkel door de hele collectie bladeren en uw favoriete stoftype direct uit voorraad bestellen. Alle kleuren en ontwerpen worden zorgvuldig ontworpen door een professioneel stylingteam en de collecties worden twee keer per jaar bijgewerkt. Met meer dan 40 jaar ervaring is Knipidee een vertrouwd gezicht als groothandel in linnengoed voor vele textiel- en modebedrijven.

Bestel linnen stoffen online in de Knipidee webshop in diverse kleuren en designs.

Wat is Linnen stof precies?

Linnen stoffen zijn gemaakt van vlasvezels van de vlasplant, die met de hand worden gesneden of getrokken. De zaden worden verwijderd, gevolgd door raten; een proces om de plantvoorraad van de vezels te verwijderen. Na deze scheiding kunnen de vezels garen zijn en worden geweven tot linnenweefsel. Dit resulteert in een materiaaltype met veel voordelen.

De eigenschappen van linnen:

Linnen kent veel gunstige eigenschappen, zoals:

– Het is 2-3 keer sterker dan katoen

– Het droogt sneller

– Het heeft natuurlijke warmte- en vochtafvoerende eigenschappen

– Het houdt kleurstof beter vast dan sommige andere materialen

– Het is verkrijgbaar in bijna elke kleur die u maar kunt bedenken

– Het is antibacterieel waardoor het een populaire keuze is voor medische doeleinden

Knipidee: de Linnen groothandel

Als u op zoek bent naar hoogwaardige Linnen stoffen, kijk dan eens naar de collectie van Knipidee International BV: uw groothandel in linnenstoffen. Met miljoenen meters textiel op voorraad is er een breed scala aan kleuren en ontwerpen om uit te kiezen. U kunt bestellingen plaatsen in onze online winkel, welke binnen 1-2 werkdagen worden verzonden, of u kunt een voorkeursdatum voor verzending instellen. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen in ons magazijn. Knipidee verzendt bestellingen wereldwijd naar elk land. Bekijk onze online linnencollectie om alle beschikbare kleuren te zien.