Punta di Roma, ook wel bekend als een zwaardere jerseystof, is een Italiaanse textielsoort. Wanneer u op zoek bent naar een stof om dikkere kledingstukken zoals jassen, leggings, blazers of jurken te maken, is dit de juiste stoffensoort. Over het algemeen is het een dubbel gebreide, rekbare, dikkere jersey-achtige stof. Om deze reden wordt het veel gebruikt voor de koudere dagen. Bovendien is het een eenvoudig proces om kleding van Punta di Roma te naaien. Het is niet voor niets een van de meest populaire stoffen. In de Punta di Roma stoffen groothandel van Knipidee textiel online bestellen.

Punta di Roma stoffen groothandel Knipidee

Knipidee is een van Europa’s toonaangevende groothandelaren in modestoffen. In onze webwinkel vindt u alle 7 miljoen meter aan stoffen op voorraad. Er is een breed scala aan Punta di Roma stoffen verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, zoals ruiten, dierenprints, bloemenprints, strepen en andere trendy thema’s. U kunt het filter gebruiken om te bladeren op kleur of thema. Ook zijn er verschillende collecties beschikbaar, zoals de basis-, de zomercollectie of de wintercollectie. Elke collectie is gevuld met trendy ontwerpen. Vanwege de enorme voorraad, levert het Punta di Roma stoffengroothandel Knipidee dezelfde werkdag wereldwijd. Op deze manier kunnen we de vraag van klanten naar stoffen op zeer korte termijn bedienen.

punta di roma stof kopen

Waarom kiezen Punta di Roma?

Punta di Roma is een zeer populair textieltype en kent verschillende kwaliteiten die deze veelzijdige stof te typeren. De samenstelling van de stof is veelal kreukbestendig, rekbaar en het heeft een geweldige structuur voor het maken van gedrapeerde kleding. Het is tevens een doubleknit jersey, wat betekent dat het wordt gebreid op een machine met twee naaldbedden en in elkaar gebreide structuren. De mooiste rokken, leggings of jassen geschikt voor koudere dagen kunnen worden gemaakt door deze zwaardere jersey stof. Blader door de online collectie van alle Knipidee stoffen in de webshop. Elk bedrijf ter wereld kan een account aanmaken, prijzen bekijken en beginnen met winkelen.