Bent u op zoek naar modestoffen, waarbij u een ruime keuze heeft in kleuren, designs, thema en kwaliteit? Bij Knipidee kunt u stoffen kopen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Met meer dan 40 jaar ervaring is Knipidee een vertrouwd gezicht geworden voor zowel confectieklanten als meterklanten. Doordat wij grote hoeveelheden aan textiel direct kunnen aanleveren, kunnen wij direct inspelen op wensen van klanten binnen een regelmatig wisselende modemarkt. Bij Knipidee kunt u ook online stoffen bestellen in de webshop. Wij leveren wereldwijd binnen 1-2 werdagen. U kunt ook zelf een verzenddatum als voorkeur aangeven of een datum om uw bestelling op te halen bij ons magazijn. Ons eigen tylingteam stelt de collecties samen, wat resulteert in twee trendy seizoenscollecties en een basic collectie die altijd in voorraad blijft.

stoffen kopen

In de Knipidee webshop kunt u direct uit voorraad stoffen kopen.

Mode = voorraad

Doordat Knipidee grote volumes aan stof op voorraad neemt, is het mogelijk om zowel confectie- als meterklanten op een kort termijn te kunnen voorzien van trendy modestoffen. Vaak heeft de textielidustrie te maken met lange levertijden gezien de levering veelal vanuit Aziatische landen plaatsvindt. Knipidee speelt hierop in door de klantenkring een ruime keuze aan textiel aan te bieden wat direct uit voorraad leverbaar is. Er zijn grote volumes per artikel beschikbaar en ook custom-made bestellingen zijn mogelijk. Met een eigen ontwerpafdeling die de marktbewegingen nauwlettend volgen, wordt de actualiteit van het assortiment gewaarborgd. Dit resulteert in trendy collectie die twee keer per jaar worden vernieuwd.

Basics, women en kids fashion stoffen kopen

De Knipidee collectie bestaat uit zeer ruim assortiment aan basics, een women collectie en een kids collectie. Daarnaast worden de stoffen twee keer per jaar geüpdate met frisse designs uit het zomer- of winterseizoen. U kunt in onze webshop filteren op kleur, thema, design en kwaliteit. Deze designs worden samengesteld door een eigen stying team die modetrends nauwlettend volgen en actief zijn op modebeurzen. In de webwinkel kunt u alle producten uit deze categorieën bekijken. Bent u op zoek naar alpenfleece stoffen voor het winterseizoen of wilt u liever luchtige katoen stoffen kopen voor het zomerseizoen? Zoekt u een jeans stof leer? Bekijk het assortiment van Knipidee in de webwinkel. U kunt eenvoudig een account aanmaken, de prijzen bekijken en bestellingen plaatsen. Betsellingen worden wereldwijd geleverd!