Tie-dye stoffen zie je momenteel veel verschijnen in de wereld van modestoffen. De kleurrijke prints zorgen voor een waar spektakel op stof, of je ze nou gebruikt voor het maken van shirts, leggings, haarbandjes of andere kledingstukken of accessoires. Om deze reden zie je Tie-dye veelal terug op festivals en andere trendy evenementen. Wanneer u zelf Tie-dye in uw creaties wil verwerken, kunt u een bezoek brengen aan de Knipidee stoffen groothandel. Hier zijn vele uiteenlopende Tie-dye prints verkrijgbaar, allemaal even kleurrijk en abstract voor een uniek effect. U kunt in de webshop direct online alle stoffen bestellen.  Naast Tie-dye zijn er nog veel meer andere prints verkrijgbaar waaronder dierenprints, bloemenprints, ruiten, stippen, strepen, digital prints, tropical prints. Maar ook een ruim assortiment aan uni kleuren is vertegenwoordigd. Dus wilt u een drukke Tiedye combineren met een rustige uni print, dan is dat zeker mogelijk.

Wat is Tie-dye?

Hoe ontstaat een Tie-dye print nou precies? Over het algemeen geldt dat het een techniek betreft waarbij er knopen in het stofmateriaal wordt gelegd of delen worden samengebonden, vervolgens wordt de met water doordrenkte stof geverfd of in een verfbad gedoopt. Wanneer het materiaal weer in oorspronkelijke staat verkeert zullen de meest abstracte patronen tevoorschijn komen. De prints zijn tegenwoordig zo gewild dat u bij voorbaat complete Tie-dye stof kopen kan die hetzelfde effect nabootsen. Deze stoffen zijn kant en klaar te bestellen en zijn ideaal om tops, shirts, leggings, rokjes of andere kledingstukken van te maken. Bekijk alle kleuren en designs in de webwinkel van Knipidee. Hier kunt u textiel bestellen in alle soorten en maten. Voor de complete collectie kunt u een kijkje nemen in de webshop.

Knipidee: uw textiel groothandel

Knipidee gaat mee met de Tie-dye trend: in onze showroom of in de webshop kunt u alle stoffen bekijken uit onze collectie. Alle ontwerpen worden samengesteld door een eigen styling afdeling. Designs zijn geïnspireerd op de trends die momenteel volop gezien worden in de fashion scene. Hierdoor kunt u snel inspelen op de opkomende trends (en bijbehorende wensen van klanten).  Want bij Knipidee zijn de levertijden altijd kort; de meeste orders worden dezelfde dag nog verzonden! Dit geldt ook voor de webwinkel. Bedrijven die zowel binnen als buiten Nederland gevestigd zijn kunnen een account aanmaken en bestellingen plaatsen. Bekijk het complete assortiment online.

tie-dye stof kopen knipidee