Welkom bij Knipidee International BV, dé webshop stoffen groothandel van Nederland! Voor bedrijven in textiel en fashion is een bezoek aan de webwinkel een grote aanrader. Met meer dan 6 miljoen meter aan stof die direct uit vooraad leverbaar is, bent u ervan verzekerd dat u op een kort termijn de juiste stof in huis hebt waar u naar op zoek bent voor uw klanten. Elk BTW geregistreerd bedrijf kan bestellingen plaatsen, in welk land ook. Er wordt internationaal verzonden en er is altijd sprake van een garantie-en retourtermijn van 60 dagen. Daarnaast zijn de vele unieke ontwerpen en kleuren een must om eens te bekijken. Niet voor niets is het assortiment zeer geliefd onder grote namen binnen de fashionbranche!

Drie redenen om te kiezen voor Knipidee

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor onze webshop stoffen groothandel.

1. Voorloper in ontwerpen
Ten eerste staat Knipidee bekend als voorloper in ontwerpen. De designs worden door een eigen stylingteam die op de hoogte zijn van de laatste trends samengesteld. Dit team bezoekt met regelmaat beurzen en fashion events en met de trendbooks op de website geven zij een impressie van wat er komend seizoen in gaat komen. De collecties worden dan ook twee keer per jaar ge-update met frisse ontwerpen in krachtige kleuren.

2. Fashion = stock
Doordat de stoffencollectie direct uit voorraad leverbaar is, zijn de levertijden uiterst kort. In de meeste gevallen wordt de bestelling dezelfde dag en anders de volgende dag al verzendklaar gemaakt. Dit geldt zowel voor grote orders als een kleinere hoeveelheid die besteld wordt.

3. Kwaliteitgarantie
Naast de designs en de korte levertijd wordft er bovendien een garantie- en retourtermijn van 60 dagen gehanteerd, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Want dat is waar Knipidee voor staat; dat de stoffen die aangeboden worden voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Hoe werkt bestellen bij Knipidee?

Een bestelling plaatsen bij de online stoffengroothandel Knipidee is uiterst eevoudig. U hoeft alleen maar een account aan te maken, welke binnen een werkdag door het salesteam wordt geactiveerd. Hierna kunt u inloggen, prijzen bekijken en bestellingen plaatsen waarbij een minimum geldt van een plank van 12 meter of een rol van 50 meter. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestigingsmail met een overzicht van uw bestelling, gevolgd door de factuur inclusief de kosten voor verzending. Uw order wordt doorgaans binnen 1-2 dagen verzendklaar gemaakt en u heeft eventueel de keuze om hem op een gekozen datum te laten verzenden of hem zelf bij onze lokatie op te komen halen.

Bekijk hier de online collectie van webshop stoffen groothandel Knipidee!