Ontdek de schoonheid van crepe stof; een glanzend textieltype met een licht golvende textuur. De luxueuze, heldere look van de stof is voor veel ontwerpers een aanleiding om een ​​verscheidenheid aan kleding en accessoires te maken. Doordat de stof een lichtgewicht bezit, wordt het vaak gebruikt voor prachtige transparante lagen op (bruids)jurken, blousen, herenoverhemden, formele kleding of avondkleding. Zijde crepe stoffen hebben een ongeëvenaarde veelzijdigheid door de diverse oppervlakken, variërend van matte ruwheid tot de zijdeachtige afwerking. De tetielsoort is eenvoudig in gebruik om mee te naaien, en het wordt aanbevolen om het chemisch te reinigen.

silk crepe fabrics

Bestel Zijde Crepe stoffen online in de Knipidee webwinkel!

Zowel voor overdag als ’s avonds

Zijde Crepe stof heeft een glanzende en gelijkmatige textuur en een prachtige drapering. De structuur bestaat uit strak geweven garens. Het is een van de makkelijkste stoffen om te naaien zonder te rafelen of weg te glijden. De luxe maar toch laidback look maakt het een veelzijdige favoriet onder fashion designers. Daarom is de stof geschikt voor zowel het maken van kleding die overdag gedragen kan worden als voor avondkleding. Bij de stoffengroothandel Knipidee zijn honderden Zijde Crepe stoffen direct uit voorraad leverbaar. Van unikleuren tot modieuze prints. U kunt eenvoudig filteren op kleur, kwaliteit of thema om zo uw favoriete Crepestof te vinden.

Bestel Zijde Crepe stoffen online bij Knipidee

Overweegt u om Zijde Crepe stoffen in te kopen? Bij het stoffengroothandelbedrijf Knipidee kunt u online tal van kleuren en ontwerpen Crepe stof bestellen. Nadat u een account heeft gemaakt kunt u inloggen, prijzen bekijken en bestellingen plaatsen. Bestellingen worden doorgaans binnen één tot twee werkdagen (internationaal) verzonden. Alle textiel is direct uit voorraad leverbaar. Knipidee heeft een eigen stylingteam dat op de hoogte blijft van de nieuwste modetrends. We nodigen u uit om onze gehele stoffencollectie online te bekijken.

silk crepe textile