Onze Collectie

Knipidee heeft een in-house ontwikkelde collectie. Wij hebben een eigen styling team dat zelf de designs ontwikkelt, waardoor wij snel kunnen inspelen op de laatste trends. Ook zijn wij vaak te vinden op internationale beurzen om nieuwe ontwikkelingen te ontdekken.

Het trendboek

Elk seizoen stelt het styling team een trendboek samen met verschillende thema’s waarmee Knipidee haar collectie tentoonstelt. Zo kunnen onze klanten al inspiratie opdoen voor de aankomende trends en collectie. Neemt u eens een kijkje in ons trendboek!

Standaard collectie

Onze collectie bestaat voornamelijk uit (ruim 600) standaard artikelen in een uitgebreid kleurenpallet. Wij nodigen u graag uit in onze 3000m2 showroom!

Seizoensgebonden Collectie

Voor de zomer- & winterartikelen worden elk seizoen nieuwe kleuren, prints en kwaliteiten aangeboden.

Onze collectie is gespecialiseerd in dames mode,  maar wij verkopen ook modestoffen die gebruikt kunnen worden voor de heren mode. Daarnaast bieden wij een grote kindercollectie, stoffen voor decoratie, en nog veel meer fantastische stoffen.

Productie

Onze producties lopen vooral in het Verre Oosten, maar ook in Turkije en Italië.

Kwaliteitscontrole

Bij binnenkomst ondergaan de stoffen een kwaliteitscontrole door een onafhankelijk bedrijf. Zo kunnen wij te allen tijde de gewenste kwaliteit leveren. Wij testen onze artikelen op kwaliteit, krimp, pilling, de juiste kleur, kortom: of de stof voldoet aan uw en onze eisen.

Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op.

Wat kunt u zoal bij ons vinden? Bouclé alpaca (imitatie) bont, waterafstotend, stof, vacht, fleece, spitze, tricot, viscose, tulle, camo, neopreen, design, digitaal, traditioneel, standaard, jogging, kindermode, vrouwenmode, mannenmode.