Mesh stof staat bekend om de netachtige look, wat ontstaat door de ruimtes tussen te garens. Dit soort gaas is gewoonlijk gemaakt van polyester of nylon. Vanwege de hoge elasticiteit, is het voor veel doeleinden bruikbaar. In de mode wordt mesh gebruikt voor lichtgewicht kleding zoals shaper kleding, lingerie, atletische mesh of trainingskleding. Mesh is zeer ademend, ook al is het gemaakt van polyester. Dit maakt het zo geschikt voor het sportieve veld. Ook is het losjes geweven waardoor de duizenden kleine gaatjes ontstaan die je in het gaas ziet en wat de stof zo typeert. Wil je mesh gebruiken voor je eigen projecten, en ben je op zoek naar een leverancier van meshstoffen, neem dan een kijkje in de mesh stoffen groothandel webshop van Knipidee. Hier vindt u miljoenen meters stof online, inclusief mesh.

Mesh stof voor sportkleding

Voor alle gaas geldt: hoe dichter het gaasweefsel wordt, hoe minder transparant het is. Het wordt gebruikt voor een breed scala aan producten, niet alleen voor mode. Het is zeer waarschijnlijk dat uw visnet is gemaakt van mesh, net als netzakken of andere netproducten. In de mode wordt de oorsprong voor het gebruik van mesh in het midden van de jaren tachtig gevonden. Het materiaal werd gebruikt voor het maken van sportshorts, sportshirts en sportbeha’s. Sporttruien zijn ook een populair item gemaakt van synthetisch gaas en worden veel gezien in voetbal, worstelen, rugby, basketbal en meer. Het hoge ademende vermogen van de stof maakt het zo geschikt voor sportkleding. Om deze reden gebruiken veel beroemde bedrijven zoals Nike en Adidas mesh in hun merkkleding.

Mesh stoffen voor shapewear

Vanwege zijn elasticiteit wordt mesh ook veel gebruikt voor een soort kleding genaamd shapewear. Sommige vrouwen vinden het fijn om de vorm van hun lichaam aan te passen met dergelijke kleding. Het kan worden gebruikt om vet te verbergen, borsten te verhogen of buikspieren aan te spannen. Hier vindt u het voor lingerie-items. Het lichtgewicht materiaal maakt het extra comfortabel om te dragen. Maar niet alleen voor ondergoed wordt mesh veel gebruikt, je vindt het ook steeds vaker terug in casual mode. Het is een fashion statement geworden om mesh te dragen, zoals mesh tops, shirts en accessoires zoals handschoenen. Bij de Knipidee mesh stoffen groothandel, kunt u mesh textiel online bestellen in diverse kleuren en designs.

mesh fabrics online

Mesh textiel online kopen

Wilt u gaasstof online kopen? In de Knipidee webshop kunt u online door de hele stoffencollectie bladeren. Alle stoffen zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor worden bestellingen meestal dezelfde dag nog verzonden. Heeft u een bedrijf in de mode- en textielbranche, dan kunt u ten aller tijde een ​​account aanmaken, prijzen bekijken en online winkelen. Kom gerust eens langs in de webshop van de mesh stoffen groothandel Knipidee om al onze modestoffen te bekijken en eventueel bestellingen te plaatsen.