Met liefde voor textiel

Knipidee International BV is opgericht in 1975. In 2004 nam Knipidee de firma Singels Stoffen over en vestigde zich in Weesp, gevolgd door het huidige pand aan de Rondebeltweg 2 te Almere. De huidige voorraad vertegenwoordigt inmiddels zo’n 7.000.000 meter aan stoffen. Deze grote voorraad maakt het mogelijk dat er direct geleverd kan worden aan onze wereldwijde klantenkring.

Hoewel Knipidee als familiebedrijf haar wortels in de Nederlandse markt heeft en daar een groot marktaandeel heeft verworven, is de internationale verkoopmarkt de afgelopen jaren ook sterk gegroeid. Momenteel komt het grootste deel van de omzet van buiten de Nederlandse landsgrenzen.

Door een uitgebreid netwerk van internationale agenten, ondersteund door een eigen buitendienst en aanwezigheid op diverse internationale beurzen, wordt er veel business gedaan zowel binnen als buiten Europa. De agenten worden continu voorzien van de meest up-to-date collectie, die zij op hun beurt onder de aandacht van de markt brengen.

Met een zeer ruim aanbod snel kunnen inspelen op de continu veranderende vraag naar modestoffen voor een internationale klantenkring in confectie- en meterwaren.

Door middel van een proactief inkoopbeleid, ondersteund door een eigen ontwerpafdeling, wordt er direct gereageerd op modetrends. Een zowel breed als diep assortiment aan modestoffen, dat in grote volumes op voorraad wordt gehouden, garandeert een snelle levertijd.

Knipidee heeft zich tot doel gesteld om haar klantenkring snel te kunnen voorzien van een zeer uitgebreide keuze aan modestoffen.