Onze Collectie

Knipidee heeft een eigen en zelf ontwikkelde collectie. Aangezien wij een eigen styling team hebben kunnen wij onderscheid maken met andere. Onze team stelt zelf deze designs samen, daarom kunnen wij snel inspelen op de laatste trends vanuit onze markt en zijn wij vaak te vinden op internationale beurzen om nieuwe ontwikkelingen te ontdekken.

Het trendboek

Elk seizoen stelt de styling een trendboek samen met verschillende thema’s waarmee Knipidee zijn collectie ten toon stelt. Zo kunnen onze klanten al inspiratie opdoen voor de aankomende trends en collectie. Wanneer komt u een kijkje nemen in ons trendboek?

Seizoenen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het inkoopproces is voor onze klanten. Daarom werken wij altijd een of twee seizoenen vooruit zodat klanten genoeg keus hebben. De juiste artikelen, in de beste kwaliteit, op het juiste moment, tegen de juiste prijs.

Standaard collectie

Onze collectie bestaat voornamelijk uit standaard artikelen. Ruim 600 standaard artikelen in een uitgebreid kleurenpalet. Zeer uitgebreid en voor ieder wat wils. We nodigen u graag uit in onze 1000m2 showroom!

Seizoensgebonden Collectie

De collectie items, dit zijn de zomer- & winterartikelen welke ieder seizoen veranderen. Ieder seizoen komen er weer nieuwe kleuren bij, maar ook prints en vernieuwde kwaliteiten.

Onze collectie is gespecialiseerd in dames mode, maar daarnaast hebben wij ook genoeg mode stoffen die gebruikt kunnen worden voor de heren mode. Daarnaast hebben wij ook nog een grote kindercollectie, stoffen voor decoratie en nog veel meer.

Productie

Dit zijn artikelen die wij het gehele jaar op voorraad hebben. Onze producties lopen vooral in het verre-Oosten, maar wij produceren ook in Turkije en Italië, hierdoor kunnen wij sneller leveren.

Kwaliteitscontrole

Bij binnenkomst van onze goederen (standaard & collectie) ondergaan deze artikelen een kwaliteitscontrole. Dit wordt gedaan door een onafhankelijk bedrijf. Zo kunnen wij te allen tijde de kwaliteit leveren die onze klanten van ons verwachten. Wij testen onze artikelen op, kwaliteit, krimp, pilling, de juiste kleur, kortom, of de stof voldoet aan uw en onze eisen.

Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op.

Wat kunt u zoal vinden bij ons? Boucle alpaca (imitatie) bont, waterafstotend, stof, vacht, fleece, spitze, tricot, viscose, tulle, camo, neopreen, design, digitaal, traditioneel, standaard, jogging, kindermode, vrouwenmode, mannenmode,