Ook wel bekend als de ‘Chanel stof’, gezien de stoffensoort met name wordt herkend in de Chanel mode. Boucle wordt weergegeven onder verschillende termen zoals gebreid, een wolmix of Jersey. In de jaren 50 was de stof al zeer geliefd door de Franse modehuizen wegens het gevoel van vrijheid wat gepaard ging met de look en feel van de stof. Meestal bestaat de textielsoort uit diverse structuren, vaak gewoven door diverse materialen zoals katoen of wol. Het brengt een luxueuze, elegante en tijdloze uitstraling met zich mee wat vooral in de herfst en winter graag gedragen wordt, denk hierbij aan jassen, pakken of rokken. Bij de Knipidee groothandel is een breed scala aan Boucle stoffen verkrijgbaar die via de webshop te bestellen zijn.

what is boucle

Bestel de mooiste Boucle stoffen in de Knipidee International BV Webshop!

Over de stof Boucle

Misschien vraagje je af: wat is Boucle? Deze textielsoort is vooral geroemd om haar bijzondere structuren. Het bestaat meestal uit losse geweven patronen, draden en en lussen van diverse stoffen. Hierdoor zal je bijna geen Boucle in uni kleuren op de markt vinden, al zijn ze er wel. Hetzelfde geldt voor prints. Het is belangrijk om altijd genoeg Boucle stof te bestellen bij de groothandel, gezien er een paar centimeter extra gerekend moet worden voor de naden van de geknipte patronen. Bij Knipidee zijn er diverse designs, kleuren en materialen voor Boucle stoffen verkrijgbaar. U kunt kiezen uit planken per 12 meter of rollen per 50 meter.

Boucle stoffen groothandel

Als u een bedrijf heeft in textiel of mode en u bent op zoek naar hoog kwalitatieve Boucle stoffen, dan kunt u zeker eens een kijkje nemen in de Knipidee webshop. U kunt hier filteren op kwaliteit, thema of kleur. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen om online te bestellen. Ten eerste is er een enorme voorraad beschikbaar, dus bestellingen zijn binnen 1 of 2 werkdagen al klaar om te versturen, zowel binnen als buiten Nederland. U kunt ook ervoor kiezen om uw order op een bepaalde voorkeursdatum te laten versturen of om hem zelf op te komen halen. En tenslotte biedt Knipidee alleen de beste kwaliteit, dus u heeft een garantieperiode van 60 dagen.

what is boucle fabric